20 Aralık 2012 Perşembe

ÜSTÜMÜZDEN BİR KAR GEÇTİ



Once kar yagdi sicim sicim, sonra camin onundeki cam agaclari yaslandi gozumuzun onunde. Kisa surede ak dustu yesil saclarina. Her firsatta kostuk atesle camin onune...uzun uzun izledik, sarkilar soyledik. Aradan zaman gecti, yine kostuk cama, doyamadik izlemeye..bir ruzgar cikti, kuvvetlice salladi yaslanmis agaclari, uzulduk, birbirimize baktik, daha fazla hirpalanmalarini istemezmis gibi.

Bazen sadece fotograflar konussun isterim. Cumleler nice fotograflarin yaninda anlamsiz kalir sanki. Bazen izlemek lazim, gormek lazim her baktigimiza. Gorurken hissetmek lazim, yagmuru, kari, bulutu, ruzgari. Ancak o zaman halden anlar ve donusuruz. Bugun uzun uzun izledim Atesi. Onu gordum, kendimi onda gordum, yuregimi koydum yanina, inceden inceye hissettim icimde. Yuregimde bir mum yakmis Ates...simdi susuyorum, biraz da resimler anlatsin

















































Eller hep camdaydi bugun. Orada yasadi, yasatti.

Sevgiyle isikla

Muge



Posted using BlogPress from my iPad

16 yorum:

  1. Çook tatlı Ateş aynı sana benziyor annesi:)Huzur köşene bayılıyorum senin,çam ağaçları ne kadar güzel görünüyor:)Ateş papuçların çok yakışmış sana,çok öpüyoruz sizi,güzel,sıcak geceler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacim, huzur kosemi bende cok seviyorum, orada uzanip kitap okumak ayri keyif:) cok tesekkurler, optuk siziiiiii:)

      Sil
  2. Onlar için heyecan uyandıran her ilki sanki bizde ilk kez yaşıyoruz değil mi?? Onların gözünden dünya gerçekten bambaşka. Ateş kendi gibi güzel bir geleceğe sahip olur umarım, her yeni ilki mutlu ve sevdikleriyle birlikte yaşar öptüm Ateşi ve güzel annesini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycacim, bu guzel dileklerin icinncok tesekkur ederim canim arkadasim. Atesle seni ve efeni cok optuk sardik sarmaladik, sicacik:)

      Sil
  3. O köşede saatlerce gıkım çıkmadan oturabilirim.
    Görüntülü konuşarak yemek yeme olayı da süpermiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihankucukmucizem, gercekten o sekilde sessiz sakin saatlerce oturulabiliyor:) yemak yememiz cok keyifli gercekten:) teknolojik Ates:)

      Sil
  4. Çok güzel bir paylaşım olmuş :))

    YanıtlaSil
  5. ateş çok tatlı annesi maşallah ona. manzara ise harika gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzincim, canim tesekkur ederim, huzur koseme cok bagliyim. Sadece bu kose yuzunden evle ilgili bir aksiyon alamadik. kopamiyoruz:)

      Sil
  6. İlk resimdeki dudak çok tatlı ama:)) Demek görüntülü yemek yiyor:) Huzur köşen muhteşem, gerçekten huzur verici;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o resimde atinin uzerine robotunu koydu, bu mimiklerle robotuyla konusuyordu, yakaladim pozu:) tesekkur ederizzZz:)

      Sil
  7. Allah bağışlasın çok tatlı. Görüntülü konuşarak yemek yemesine bittim. Camdaki ellere kıyamam minik minik.. Hep böyle mutlu olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu A. , canim cok tesekkur eederim aminnnnn:) camdaki elleri ope ope doyamiyorum.

      Sil
  8. Canim ya ne guzel anlatiyorsun icinden gecenleri..Ates cok tatli cok..ben bile resimlerden buyudugunu farkediyorum:)) sarildim vede optum

    YanıtlaSil
  9. Dostbahcesindenlezzetler, canim tesekkur ederim. Ates hizlica buyuyor, zaman akip gidiyor:) begenmene sevindim. Optummmmmm cok

    YanıtlaSil