20 Mayıs 2013 Pazartesi

SOSYAL ANNELER HİPPO PARTİ VE OYUN EVİNDE





 Sosyal Anneler olarak 11 Mayıs' da Hippo Parti ve Oyun Evinde Anneler Gününü kutladık. Katılım tam olarak beklediğimiz gibiydi. Açıkcası rahat rahat herkesle ilgilenmek için annemi de yanıma aldım, Pek yerinde bir karar olmuştu:) Çocuklar ablalarla oyun oynarken, anneler de sohbet etme fırsatı buldular. Sosyal Anneler olarak bu organizasyona çok emek verdik. İstedik ki, hayatı paylaşalım, bu güzel sinerjimizi büyütelim. Hepimiz biliriz, kadınların tek bir noktada buluştuğu "annelik" dir diye inkar edilemeyecek bir gerçek vardır. Aynı yoldan ilerlemek, aynı içsızılarını hissetmek ve aynı minik mutlulukları kalbimizde çoğaltmak biz annelerin yaşamından karelerdir. Bu mutlu günde bizlerle olan anne dostlarımız "Sosyal Anneleri" öyle mutlu etti ki, kelimeler yetersiz kalır. Tek tek sardım sarmaladım herkesi:)

Bizlerin yanına, uzaklardan gelen  Anne Ayça ' nın güzel gülümsemesi, ışıltısı içimizde sevgi yumağı oluşturdu. İyi ki gelmiş iyi ki tanıdık. Kendisine Balıkesirlerden gelip yanımızda olduğu için ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Sevgili İrem Afşin, nam-ı değer Nazım Özgün' ün Annişi. Nazımla tanıştığımıza çok ama çok mutlu olduk. Özellikle Ateş abi abi diye diye kendini paraladı:)


Funda Kıy Türkmendağ


Veee sevgili Hippo Parti ve Oyun Evi ailesi. Aile kelimesi bana sıcaklığı anlatır, samimiyeti, herkesin olduğu gibi davranması. İşte Hippo' da bu samimiyet bu huzur daha girişten itibaren o kadar belli ki. Ev sahibeliğini yapan, Funda Kıy Türkmendağ, bu işe girerken o kocaman yüreğini koydu önce. Çünkü gerisi ışıklı yollarla ona sunulacak bu çok belli. Hippo 3 katlı, pırıl pırıl, rahat huzurlu bir parti oyun evi. En alt katta bir bahçesi var ki, biz anneler kendimizi şehire uzak Polonezköyde sandık. Kuş seslerinin hakim olduğu yemyeşil bir bahçe! bildiğin yeşil köşk, sessiz sakin, bol oksijen! Mekanın konumu Akatlarda detaylı bilgi için tık tık www.hippoparty.com (tel: 0212 352 62 56) yakın civarda oturuyorsanız, mutlaka uğrayın derim. Çocuklarınız için çok güzel aktiviteler, atolyeler, yoga ve daha nicesi. Özellikle bahçeye bakan salonda doğum günü partileri düzenleniyor. Mekanı süslemeye inanın gerek bile yok, doğanın içindesiniz çünkü. Hippo Parti ve oyun evine bu mükemmel organizasyona evsahipliği yaptığı için Sosyal Anneler adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bu arada Sevgili Funda' nın yolu daima ışıkla dolsun. Huzurlu mekanında bereketli günler diliyorum.

Biraz da resimler konuşsun

Sevgiyle, ışıkla

Müge





















































































Posted using BlogPress from my iPhone

16 yorum:

  1. şimdiii ilk olarak çok kıskandım sizi söyleyeyim, ikinci olarak bir daha ki buluşmada ben ve oğlum da olmak istiyoruz bunu da söyleyeyim :)Aslında biz de nurturia anneleriyle ara ara toplanıyoruz ve çok keyif alıyoruz.Özellikle ben anne bebek aktivitelerine bayılıyorum, yeni arkadaşlar ediniyoruz.Ama sizin aktiviteleri kaçırmışım bir süredir hastalıklarla boğuşurken.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk buluşmada kesinlikle seni de aramızda görmek istiyoruz canım. İnstagramdan da takiple beni @mugekoklu ve twitter da aynı isim. Duyurular yapıyoruz. Çok geçmişler olsun bakıcam sayfana şimdi, biz de katılırız birgün , sevgiler

      Sil
  2. Ne iyi,ne güzel düşünmüşsünüz Mügecim,yüreğinize sağlık:)Gönül orada olmak isterdi,inşallah başka zamana:)Annelerin mutluluğu yüzlerinden okunuyor,her biri oraya ulaşmaya çalışırken kimbilir ufak tefek ne zorluklar yaşadı ama sonucuna değmiş:)Mekan da süper gözüküyor,sahibinin yolu açık olsun:)Ateş böceğimiz büyümüş abi olmuş maşallah,onu ve seni çok öpüyorum,sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacım diğer organizasyonlarda mutlaka seni de aramızda görmek isteriz. Çok iyi oldu bu anneler günü etkinliği, her yıl da düzenleriz artık. Mekan o tarafta oturanlar için kaçırılmayacak fırsat diyorum, bayıldık anneler olarak. Seni ve Egeni tanımak için sabırsızlanıyorum, sevgiyle ışıkla cnm

      Sil
  3. Her fotoğraf karesinde o çerçevenin içinde olmak isterdik bizde , lakin engeller var :) şaka bi yana gerçekten bizde orda olmak isterdik nasip işte napalım bizede böyle uzaktan bakmak düşüyor demekki :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Türkiye ziyaretinde seninle buluşma etkinliği yaparız ve knumuz da " montessori eğitimi " olur nedersin? gelmeden haberleşelim derim, etkayı seni çok öptüm selamlar sevgiler

      Sil
  4. Ne guzel bir aktivite olmus sizler icin..hemde cocouklar icin resimlerde harika..yanliz Ates in yanindaki minik kizimiza dikkat- Atese goz koymasin:))) sarildim ikinizede..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah bizim Ateş çapkın bildiğin küçük adam:))) çok öptükkkkkkk

      Sil
  5. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Sizi izlemeye aldım ben de bloğuma beklerim

    YanıtlaSil
  6. Çok güzelsiniz,enerjiniz daim olsun:)

    YanıtlaSil
  7. Baharcım canım çok teşekkür ederim inşallah yollarımız hep ışıklı

    YanıtlaSil
  8. Twitter dan sIk sIk sesini duysamda Atesi opup koklamaya ugradim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım twitterda çok aktifiz:)))) bu arada seninle orada görüşmek çok keyifli :) sevgiler from turkey :)

      Sil
  9. yine herşey çok tatlııııı.
    :)

    YanıtlaSil